Koncerter


KONCERTER


KOMMENDE KONCERTER


Live Foyn Friis

LIVE FOYN FRIIS

FREDAG D. 7. DECEMBER 2018, Kl. 20:00

*Live Foyn Friis (vocal) *Simon Gorm Eskildsen (piano) *Anders "AC" Christensen (Bas) og *Daniel Sommer (Trommer)

Hun er norsk, men har vundet titler som Danmarks nye jazzstjerne og Årets unge jazzkomponist. Hun lover en koncert med vellyd, hvor standardjazz og nye kompositioner krydres med en fortryllende vokal. Til koncerten i Amagerbro Jazz har hun et dansk band med super-pianisten Nikolaj Hess i spidsen. I september udgav hun sit femte album, Willow, der er et mix af hendes kompositioner (med grænseflader til moderne jazz og indiepop) og et udvalg af jazzklassikere i egne versioner. Det afspejler meget fint hendes repertoire på scenen. Stille og melankolsk med flere ballader, hvor bandet udforsker mødet mellem den nordiske jazztone og den amerikanske tradition.

 

Entré 100 kr./Studerende 50 kr. Medlemsrabat 25%.

Find billetter på :

Billetto Live Foyn Friis
Ann Farholt
A Very Big Band

A VERY BIG BAND feat. ANN FARHOLT

SØNDAGSMATINÉ D. 9. DEC. 2018, Kl. 15.00

Et af de mest velspillende Big Bands i landet ”A Very Big Band” under ledelse af Ole Kock Hansen.

Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Band´et både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit eget ”A Very Big Band”, som jævnligt har optrådt i klubber og på jazzfestivaller med mange forskellige solister, - f.eks. Benjamin & Marie Carmen Kobbel og sangerne Ann Farholt, Cæcilie Norby og Bobo Moreno. Sidstnævnte gæstede Amagerbro Jazz med Big Bandet tidligere i år, til en totalt udsolgt koncert.

Netop sangsolisten Ann Farholt gæster denne søndag Amagerbro Jazz. Hun har været hele vejen rundt som solist; i egne grupper og ikke mindst i det årelange samarbejde med Jesper Thilo. Der har også været plads til revyer og som syngepige på Bakkens Hvile etc.

Det bliver en eftermiddag med herlig udadvendt swingmusik med inspiration fra Ella Fitzgerald, Anita O´Day m.fl.

Der vil også blive lejlighed til at høre orkestrets mange fine solister i nye spændende instrumentalnumre.

 

Entré 100 kr./Studerende 50 kr. Medlemsrabat 25%. 

Find billetter på :

 

 

Billetto A Very Big Band
Martin Schack

MARTIN SCHACK - JAZZ PÅ DANSK

FREDAG D. 14. DECEMBER 2018, Kl. 20:00

*Martin Schack (Piano) *Michael Olsen (Tenorsax)

*Morten Ramsbøl (Bas) *Morten Lund (Trommer)

NHØP gjorde det. Palle Mikkelborg gør det. Ole Kock Hansen, Hans Ulrik, Finn Ziegler, Jesper Lundgaard, Jacob Fischer gjorde- og gør det . Rigtig mange toneangivende jazzmusikere har gjort det gennem tiden. Taget den danske sangskat og gjort den til grobund for jazzfortolkninger. Vores fælles arv - de danske sange, salmer og viser, er en regulær guldgrube og en evig kilde til inspiration for danske jazzmusikere - således også for pianisten og arrangøren Martin Schack, der sammen med sin kvartet “Jazz på Dansk” har markeret sig som tidens nok allermest succesfulde og sammenspillede bud på genren og på netop det, der er - Jazz på dansk.

Tilbage i 2008 stiftede Schack gruppen og indspillede albummet “Jazz på Dansk I”, der med afsæt i og med inspiration fra især legenden Finn Zieglers approach til de danske melodier, blev en stor både kommerciel- og live succes. Siden har orkesteret ikke set sig tilbage og er i dag et af landets mest flittigt turnerende jazzensembler og har idag flere anmelderroste udgivelser i bagagen.

Gruppen består foruden kapelmester & arrangør Martin Schack, af tenorsaxofonist Michael Olsen, kendt fra Aarhus Jazz Orchestra, og en af Europas bedst sammenspillede rytmegrupper, bassisten Morten Ramsbøl og trommeslager Morten Lund.

Spilleglæden, formidlingen, nærværet og ikke mindst lysten til at tage på nye eventyr i det i forvejen så kendte og elskede repertoire er i højsædet, og derfor er en aften med “Jazz på Dansk” en helt unik jazzoplevelse…og iøvrigt er man altid velkommen til at synge med... :-)

Udgivelser:

"Jazz på Dansk I”

“Jazz på Dansk II”

“Jazz på Dansk - jule- og vintersange”

 

Entré 100 kr./Studerende 50 kr. Medlemsrabat 25%.

Find billetter på :

Billetto Jazz på dansk